İZELMAN perosnel ihtiyacını gidermek için İŞKUR üzerinde ilan yayımladı. Farklı kadrolarda personel alımı yapılacak olup sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu yönde alım yapılacak kadroları ve ilanın detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

İzmir İZELMAN bünyesine farklı pozisyonlarda personel alacak. Bu kapsamda alımlar, 2 Tanıtım Elemanı, 1 Anketör, 1 Otopark Görevlisi, 1 Şehir Plancısı, 1 Jeoloji Mühendisi, 1 Maden Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Fizikçi, 1 Anketör, 2 İlk ve Acil Yardım Teknikeri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıdaki personel alımı kadrolarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabielcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Mesleğine göre en az bir yıl tecrübe sahibi olmak, En az ilköğretim mezunu olmakla birlikte lisans mezunu gerektiren pozisyonlar için ilgili üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adayla için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularına 26 Şubat 2020 tarihi ile başlayacak ve en geç 28 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece mail olarak [email protected] adresine bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş ile göndermeleri gerekmektedir.

İlanın Detayları İçin Tıkla

Editör: TE Bilisim