İzenerji insan kaynakları bakım onarım enerji güvenlik hizmeti ilaçlama ve turizm ticaret anonim şirketi Kurum dışı kamu işçi alımı ilan formu açıkladı. İzmir Belediyesi Başkanlığına gerçekleştirilecek işçi ve personel alımlarında 37 farklı kadro açıklandı. Özel güvenlik görevlisi alımlarında daimi süreli 10 personel alımı yapılacak adaylar güvenlik görevlisi olarak en az 1 yıl tecrübeli olmaları istenmektedir. Başvurular nasıl yapılacak gerekli olan başvuru şartları nelerdir?

BAŞVURU TARİHLERİ! BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İzmir Belediyesi 135 personel alımında başvuruları 20 Temmuz 2020 Pazartesi tarihi itibarıyle alınmaya başlanacak. www.izenerji.com.tr resmi internet sitesi aracılığıyla CV Bankası üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuruların 22 Temmuz 2020 tarihine kadar tamamlaması istenmektedir. Müracaat koşullarını sağlayan adaylar arasından sadece uygun görülen kişiler, müracaatların bitmesinin ardından bir hafta içerisinde ön görüşme için çalışacaklardır.

ORTAOKUL MEZUNU GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Güvenlik görevlisi kadrosunda başvuru yapacak erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları, geçerliliği halen devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları ya da çalışma izni bulması,  Silahsız özel güvenlik görevlisi için ortaokul, silahlı özel güvenlik görevlisi için en az lise mezunu olmak istenmektedir. İzmir ve çevresinde ikametgah ediyor olmaları, adayların başvuru için gerekli olan bilgilerden özel güvenlik görevlisi kartı fotokopisi gerekli olacaktır.

Sağlık personel kadrosunda; Daimi sürede 1 kişi alınacak başvuru yapacak adayların tercihen bayan olmaları sertifikalarına sahip olmaları, adli sicil kaydının olmaması istenmektedir.

1 kişilik iş yeri hekimi alımında işyeri hekimi sertifikasına sahip olmak gerekmektedir.

İş güvenlik uzmanı alımı için adayların iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip olmaları istenmektedir. 1 kişi Netsis sorumlusu için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olarak başvuru yapabileceklerdir.

1 engelli bariyer görevlisi alımında en az ilkokul mezunu olmak adli sicil kaydının olmaması istenmektedir.

1 beden eğitimi öğretmeni alımı için lisans spor yöneticiliği ve beden eğitimi öğretmenliği mezunu olmak askerliğini tamamlamış olmak istememektedir.

14 Biyosidal ürün uygulayıcısı alımında en az ilkokul mezun olmak hangi bir sağlık engelinin olmaması geçerli belge sertifikalara sahip olmak istemektedir.

28 çağrı merkezi personeli için; adli sicil kaydı olmaması en az lise mezunu olmak bilgisayar ve Ofis malzemelerini kullanabilmek istenmektedir. 2 engelli Çağrı operatörü alımı için en az lise mezunu istenmektedir.  7 normal statüde Çağrı personel alımı bilgisayar ve ofis malzemeleri kullanıyor gerekmektedir. 5 çocuk gelişimcisi için üniversitelerin çocuk gelişimi bölümünden mezun olanlar tercihen alınacak fakat en az lise mezunu adaylar da başvuru yapabileceklerdir.

4 dağıtım personel alımında en az lise mezunu olup vardiyalı çalışma esaslarına uygun adaylar başvuru yapabilirler diğer kadrolar şu şekilde.

1 ebe, 1 el sanatları teknisyeni, 1 elektrik-elektronik haberleşme teknisyeni, 1 elektrik kalfası, 1 elektrik ustası, 1 fotoğrafçı, 1 garson, 1 gözetmen bakım personeli, 1 makine teknikeri, 1 makine teknisyeni, 1 müzisyen, 1 okul öncesi öğretmeni (engelli), 1 pastacı, 2 psikolog, 2 rehberlik ve psikolojik danışmanlık, 7 sekreter, 1 sıhhi tesisatçı, 1 sosyal hizmet uzmanı, 1 sosyolog, 1 spor yöneticisi, 4 şoför, 20 temizlik personeli, 1 tıbbi sekreter, 5 vasıfsız işçi  alımları 20 temmuz 2020 tarihinde başlayacaktır.

İLAN KILAVUZU

Editör: TE Bilisim