İZELMAN daha önce alımın yaptığı personel alımı ilanını güncelledi. Yayımlanan yeni personel alımı ilanına göre İZELMAN farklı kadrolarda alım yapacağını bildirdi. Bu yönde İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre yayımlanmış olan personel alımı ilanlarını sizlerle paylaşacağız. Haberimizde alım yapılacak pozisyonlara, başvuru şartlarına ve başvuru bilgilerine ulaşabileceksiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İZELMAN bünyesine alımını yapacağı pozisyonlar için aşağıdaki nitelikleri arıyor.

- Türkiye Cumhuriyeti vatabdaşı olmak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmı veya askerlik hizmetinden muaf olmuş olmak,

- Tercihen en az 1 yıl süre ile mesleği ile ilgili tecrübe sahibi olmak,

- Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmuş olmak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 

Gibi şartları taşıyan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilecekler.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

İZELMAN bünyesine personel alımı için yayımladığı ilana göre, 1 Şehir Plancısı, 2 Mimar, 2 Jeoloji Mühendisi, 1 veterniner Hekim pozisyonlarında alım yapılacak. Ayrıca adayların bu ilgili pozisyonlar için Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

İZELMAN Mart ayını son hafatalarında yayımladığı ilan için yukarıdaki pozisyon ve niteliklerde personel alacak. Alımlar sadece Mail yolu ile yapılacaktır. Bu kapsamda adaylar bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş hazırlayarak [email protected] adresine mail göndererek başvuru yapacaklardır.

Söz konusu şlanlara başvurular 20 Mart 2020 tarihinde başlamış olup en geç 23 Mart 2020 tarihine kadar başvuruların alınması gereklidir. İlgili ilanlara Türkiye İş Kurumu resmi İnternet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. ilanlar İŞKUR Kurum dışı ilanlarında yayımlanmıştır.