İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadro ve niteliklerde 14 kişilik boşluk ile kamu personeli ve memur alımı yapacağını ilan etti.Bu kapsamda İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri ( İTKİB ) adaylara sınav yapacak olup, adaylardan sınava katılma şartları da belirtildi. Başvuru şartlarını yerine getiren adaylara sözlü sınav yapılacaktır.

Buna göre İTKİB 14 kişilik boş kadro ile, 9 uzman Yardımcısı ve 5 İdari Memur alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri adaylardan bazı nitelikler arayacak. Buna göre, Askerliğini yapmış olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranacak.

Ayrıca Uzman Yardımcısı kadrosu için İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden biri veya birkaçı için YDS den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurularını en geç 06 Mayıs 2019 tarihine kadar saat 17:00 a kadar şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirmeleri gereklidir. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilanın tam metnini incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni