Resmi Gazete'de 25 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 15 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak hemşire alımı yapacağını ilan etti. Alımlar lisans mezunu ve olan adaylar için ve KPSS puanı olan adaylar için geçerli olacak.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa bünyesine 15 kişilik boş kadro ile Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. 2018 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri almak şartı ile bütçesi özel bütçeden karşılanacak Hemşire alımı yapılacak. Adayların KPSS B grubu puan durumu esas alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi hemşire alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İstanbul Üniversitesine sağlık personeli alımı için başvuru süreci başladı. Bu kapsamda adaylar başvrularına ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardından başlayacak ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular 25 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 10 Ekim 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular www.istanbulc.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ