İstanbul Üniversitesi personel alımı için 3 farklı ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre alımlar farklı platformlar üzerinden yapılacak. Ayrıca Sözleşmeli ve daimi işçi statüsünde yapılacak personel alımları için başvurular şahsen ve İŞKUR üzerinden yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere İstanbul Üniversitesi Personel ilanları hakkında bilgileri aktaracağız.

KADRO DAĞILIMLARI:

İstanbul Üniversitesi ilk yayımladığı ilana göre bünyesine 83 kişilik boş kadrosu ile sağlık personeli alımı kadrolarında, 43 Hemşire, 3 Eczacı, 2 Diğer Sağlık Personeli ve 34 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 83 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Yayımlanan ikinci ilana göre ise Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrosunda 8 Yazılım eliştirme Uzmanı (.net) alımı yapacak.

İstanbul Üniversitesi üçüncü ilanına göre ise İŞKUR aracılığı ile 30 kişilik boşluk ile 5 Güvenlik Görevlisi ve 25 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan öncelikle genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında özel olarak KPSS ve eğitim nitelikleri aranacak. Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Sözleşmeli Sağlık Perosneli için adaylardan Nöbet Usulü çalışmasına engel herhangi bir durum olmamak, 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Bilişim Personeli alımı için ise adayların KPSS ve YDS puanı değerlendirmesi ele alınarak değerlendirme yapılacak. Ancak KPSS puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilir. Ancak KPSS puanı 70 olarak ele alınacaktır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan 30 kişilik işçi kadrosu için ise adayların 30 yaşından büyük olmamak ve hasta ve Yaşlı bakım teknisyenliği bölümü mezunu olmak ve Güvenlik görevlisi alımı için en az 3 yıllık güvenlik kimlik kartına sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Sağlık personeli ve Bilişim Personeli alımı için başvurular en geç 07 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak. Detaylı Bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İŞKUR üzerinde gelen ilana göre ise başvurular en geç 31 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim