Türkiye genelinde tecrübe şartı ile ya da farklı eğitim düzeylerinde olup tecrübe şartı olmayan adaylara yönelik olarak çok sayıda personel alımı yapılacak. Bu alımlardan bir tanesi de İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesine gerçekleştirilecek. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak.

Güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakım personeli, hasta taşıma şefi, aşçı, aşçı yardımcısı, şef garson destek personeli, şoför güvenlik hizmetleri sorumlusu, kalite hijyen ve idari personel kadrolarında istihdamlar sağlanacak. Başvurular nasıl yapılacak. Başvuru genel şartları neler

Hasta taşıma şefi alımlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olan, vardiyalı çalışmaya uygun, minimum 2 yıl tecrübeli olmak, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, ekip yönetimi gerçekleştirmiş adayların başvuru yapmaları istenildi.

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI;

Temizlik görevlisi alımında 45 yaşını aşmamış olan, hijyen kurallarına önem veren, temizlik alerjisi olmayan, dış görünüme önem veren, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen adaylar başvuru yapabilirler.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları, office programlarından exel, word powerpoint programlarını kullanmaları 5188 sayılı kanunda belirtilen hususlara uygun olarak özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları ve en az bir yıl tecrübeli olmaları gerekmektedir.

Başvurular nasıl yapılacak? İstanbul’da hasta kabulüne başlayan şehir hastanelerinden biri olan Başakşehir Şehri Hastanesi personel alım ilanlarına başvuru yapmak için https://bit.ly/3ftFaF4 linki üzerinden firmanın danışmanlık yaptığı güvenlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakım personeli, aşçı, aşçı yardımcısı, şef, garson gibi kadrolarda personel alımlarına başvuru yapabilecekler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim