İstanbul Asfalt Farikaları personel alımı için ilan yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 160 kişilik boş kadro ile İşçi Alımı ve Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan aranacak başvuru şartları be ilan detayları belli oldu.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 125 Otobüs Şoförü,
  • 35 Hizmet İşçisi,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İstanbul Asfalt fabrikaları için işç personel alımları için genel olarak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Esnek Çalışma saatlerine uygun olmak, İdaresinin gösterdiği tüm iş yerlerinde çalışmayı kabul etmiş olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Ayrıca Şoför Alımı için ise özel olarak, En az 2 yıl E Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, En az lise mezunu olmak ve Sağlık raporuna sahp, Son 3 yılda Alkollü araç kullanmaktann dolayı trafik cezası almamış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 14 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar İnternet ortamından https://kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/49371/istanbul-asfalt-fabrikalari-san-tic-a-s-15-10-2021.pdf

Editör: TE Bilisim