İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPER personel alımı ilanı yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere İSPER bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda alım yapacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Personel Yönetim bünyesine 51 kişilik kadro ile en az İlkokul mezunu alım personel alımı yapacak.

Alım Yapılacak Kadrolar Nedir?

  • 1 ATT ( Acil Tıp Teknisyeni ),
  • 30 Yolcu Taşıma Şoförü,
  • 20 Hemşire,

Başvuru Şartları Nedir?

İSPER Personel alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gereklidir.

Hemşire Alımı İçin Özel Olarak: En az sağlık meslek lisesi mezunu olmalıdır. Hemşirelerin sertifika ya da katılım belgeli evde sağlık hemşiresi olması, lisans/yüksek lisans mezunu veya devam ediyor olması tercih sebebidir.

Şoför Alımı ( Yolcu Taşıma) Özel Şartları: En az ilkokul mezunu, B Sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanıyor olması gereklidir. En az 30 kişinin SRC belgesine sahip olması gerekmektedir. Temel ilk yardım eğitim sertifikasına sahip olmaları tercih sebebidir.

ATT Alımı Özel Şartları: İlgili alanında tecrübeli sağlık meslek lisesi veya meslek liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği bölümünden mezun olması gerekmektedir. B Sınıfı ehliyeti veya aktif araç kullanıyor olması tercih sebebidir. İyi derecede Bilgisayar kullanması, alanında en az 1 yıllık deneyimi olması tercih sebebidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İBB İSPER personel alımı için adaylar başvurularına 12 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece Elektronik ortamda kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/49303/istanbul-personel-yonetim-a-s-15-10-2021.pdf

Editör: TE Bilisim