Ülkemizin işsizlik konusuna çözüm bulması için görevlendirilen ve iş verenler ile iş arayan yüz binlerce kişiyi her sene bir araya getirerek faaliyetlerini sürdüren İŞKUR üzerinden sizlerde iş sahibi olabilirsiniz. İŞKUR yayımlamaya devam ettiği iş ilanları ile yüz binlerce kişiyi iş sahibi yapıyor.

İşin Olsa ekibimize İŞKUR iş ilanları hakkında yoğun istek gelmesi üzerine sizler için bu özel içeriği ürettik. Buna göre İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 84 bin iş ilanı yayımlandı. 84 bin (84.000) iş ilanı için personel ve işçi alımları yapılmaktadır. Peki alımlar nasıl yapılacak ve detaylar nedir?

84 BİN İŞ İLANLARI DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden 84 bin kişilik personel alımı ilanı bulunmaktadır. Konu hakkında İŞKUR'un sitesinden bir görüntüyü hemen aşağı bölüme ekliyoruz. Başvuruları yapmak için aşağıdaki linki takip etmeniz gerekmektedir. Eğer İŞKUR'a giderek 84 bin personel alımı hakkında bilgi edinmek istediğinizi belirtirseniz her hangi bir dönüş alamazsınız çünkü tek bir ilanda 84 bin iş ilanı yok İşin Olsa ekibi olarak tüm ilanların birleşimi sonucu 84 bin kişilik personel alımı yapıldığını sizlere belirtiyoruz.

BAŞVURULAR ve POZİSYONLAR NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan tüm iş ilanlarını görmek ve başvuru yapmak istiyorsanız hemen (https://goo.gl/j8jrNz) linkini kopyalayın ve tarayıcılarınızın adres çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basınız. Bu sayede tüm iş ilanlarını görebilirsiniz. Ambar görevlisinden, güvenlik alımına, boyacı ilanlarından, büro memuru alımlarına kadar tüm pozisyonlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER