Ülkemizde işsizliğin azaltılması için yoğun olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Türkiye İş Kurum aracılığı ile hem kamu kurumları hemde özel sektör kurumları açık pozisyonları için iş ilanları yayımlamakta ve Türkiye İş Kurumu bünyesinde görev yapan iş ve meslek danışmanı personelleri bu kadrolara işsizleri yerleştirmektedir.

İşin Olsa ekibimize yoğun rağbetin gelmesi üzerine İŞKUR üzerinden bulunan tüm iş ilanları hakkında sizlere özel bir içerik hazırladık. Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesine bakıldığında 79 bin iş ilanı olduğu görülmekte olup 79 bin pozisyon için personel alımı yapılacağı ön görülmektedir. Peki detaylar nedir?

79 BİN İŞ İLANI DETAYLARI NEDİR?

79 bin iş ilanı hem özel sektör firmaları hemde kamu kurumları tarafından yayımlanmış olup çok farklı pozisyonlar için alımlar yapılacaktır. Örneğin öğretmen, garson, tamirci, mobilyacı, aşçı, memur, engelli personel, kaynakçı, teknisyen, tekniker, şoför, güvenlik görevlisi, sağlık personeli, sekreter vb. gibi aklınıza hangi pozisyon geliyorsa tüm pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan 79 bin iş ilanı için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre müracaat etmek isteyen adayların hemen http://www.iskur.gov.tr/ linkini tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması, ardından sayfayı biraz kaydırarak Türkiye genel toplam açık pozisyon sayısı ekranına ulaşması ve tıklayarak tüm pozisyonları görüntülemesi müracaatlarını da tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim