Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden kamu kurumları ile özel sektör firmaları açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Kurumlar ilanları hazırlayarak İŞKUR'a göndermekte İŞKUR'da elektronik şube üzerinden ilanları yayımlayarak başvuruları kabul etmektedir. Yeni ilanları İşin Olsa ekibi olarak birleştirdik toplam 115 bin kişilik iş ilanı bulunuyor.

İŞKUR üzerinden yayınlanan 115 bin kişilik iş ilanı, personel alımı hem kamu kurumların hemde özel sektör firmalarının tüm ilanlarını kapsamaktadır. Tabi kamu kurumlarının ilanları oldukça azdır yani genel olarak ilanlar özel sektör firmalarına aittir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

İŞKUR üzerinden duyurulan 115 bin kişilik iş ilanları hangi pozisyonlar için yayımlandı? Bu ilanlar aklınıza gelebilecek her türlü kadro için yani kaynakçı, aşçı, garson, hemşire, memur, teknisyen, tekniker, diyetisyen, çağrı merkezi, ebe, şoför, temizlik görevlisi, boyacı, oto tamirci vb. piyasada var olan binlerce farklı tüm pozisyonlar için yayımlanmıştır. Peki adaylar bu iş ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPABİLİR?

İŞKUR 115 bin iş ilanı için adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Buna göre özel sektör ile kamu kurumlarının yayımladığı ilanları görmek isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/kyXomq linkini yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm poziyonları, pozisyonlar için alınan personel sayısını ve alım tüm firmalar hakkında bilgi edinebileceğiniz gibi yine başvurularınızı da bu kanal üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim