İŞKUR üzerinden 11 Mart ile 15 Mart tarihleri arasında yeni kamu memur alım ilanları açıklandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlatmış olduğu Milli İstihdam Projesi kapsamında 11 Mart tarihi itibari ile özel ve kamu kurumlarına 46 bin personel alınacak. Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR üzerinden açıklanan açıklanan kamu kurumu işçi, memur, personel alım ilanları başvuruları devam etmekte. İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak bir çok ilanları işin olsa ekibi olarak aktarmaya devam ediyoruz. Buna göre Daimi ve geçici süreli istihdam edilecek olan şoför, operatör, temizlik görevlisi, aşçı, teknisyen, tesisatçı, inşaat ustası kadrolarında ilanlar açıklandı

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI;

TİBİTAK'a iş makinesi operatörü, elektrik elektronik teknisyeni, ısıtma ve sıhhi tesisatçı inşaat ustası ve aşçı kadrolarındaki alımlarda 7 kişi istihdam edilecek. TÜBİTAK 11 Mart tarihinde 5 farklı ilanı adaylara duyurdu. İşte o ilanlar

Belediye ilanlarında Gaziantep Belediyesine temizlik görevlisi, alımı yapılacak. Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne 1 kişilik temizlik görevlisi Ayancık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğine greyder operatörü, kamyon şoförü kadrolarında alım ilanları açıklandı.

İlan numaraları ise şu şekilde;

Temizlik Görevlisi 4871781
Aşçı 4871850
Aşçı 4871857
Temizlik Görevlisi 4872108
Greyder Operatörü 4872259
Kamyon Şoförü 4872265

Başvurular için İŞKUR e-şube portalı üzerinden giriş yapmak ardından yukarıdaki ilan numaraları ile arama yapmak son başvuru tarihinden önce başvuruları tamamlamak gerekmektedir. İŞKUR ilanlarına 5 gün başvuru süresi verilmektedir.

Diğer gelişmelerden ve Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim