İŞKUR her geçen gün yeni ilanlar yayımlıyor. Son günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre yani Hafta başında ( 08 Nisan 2019 ) yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya farklı kurumlar 149 işçi personel alımı yapacaklar. Başvuru yapacak adaylar için son şans, İşte başvuru detayları şöyledir.

BAŞVURULARDA SON GÜN 12 NİSAN 2019!

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre yani 08 Nisan 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilanlar için artık başvurularda son güne gelindi. Adaylar başvurularını en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu bağlamda başvurular aşağıda vereceğimiz kuurmların adı ile İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yapılacaktır.

ALIM YAPACAK KURUM VEYA KURULUŞLAR:

TÜLOMSAŞ 40 Proses işçisi alacak

Kayseri Emniyet Müdürlüğü 4 temizlik Görevlisi,

Milli Eğitim Müdürlüğü 5 Büro İşçisi, DSİ 92. Şube Müdürlüğü 1 Aşçı, 

Konya İl Emniyet Müdürlüğü 2 Temizlik Görevlisi alacak.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü 6 Beden İşçisi alacak

Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amrliği 1 Bulaşıkçı ve 2 Garson alımı yapacak, 

TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğü 1 Cephane Islahatçısı ve 1Diğer Tahmil Tahliye ve İlgili Yük taşıma İşçisi alacak.

Atatürk Üniversitesi 2 Sıhhi tesisatçı, 5 İnşaat Boyacısı, 1 Sıvacı, 2 Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, 2 İş Makineleri Operatörü, 10 Kamyon Şoförü ve 20 Beden İşçisi, 3 Marangoz, 2 Fayans Seramik ve Karo Döşemecisi , 3 Elektrikçi, alımı yapacak.

 Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü ( Kamu Grubu ) Engelli olarak, 1 Beden İşçisi, 3 Makina Teknolojisi Teksinyeni alacak. Kırıkkale İş Emniyet Müdürlüğü 1 Temizlik Görevlisi  1 Makina Teknolojisi Tesinyeni, 1 Kimya Teknisyeni ve 1 Sıhhi Tesisatçı 1 Metal İşçisi, 1 Tesviyeci, alacak.

Bahşılı Belediye Başkanlığı ise 20 Beden İşçi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlar kapsamında, Sürekli işçi, Engelli işçi, Geçici işçi, TMY ve Eski hükümlğ işçi statüleri bulunuyor. Buna göre adayların, İlköğretim, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili eğitim belgelerine sahip olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

Editör: TE Bilisim