Türkiye İş Kurumu Aracılığı ile KPSS siz Personel Alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR resmi İnternet adresinde ilan yayımlandı. Proje kapsamında yapılacak Personel Alımları farklı alanlarda yapılacak.

Bu yönde İSDEP Bilişim Teknolojileri Destek Personeli ilanı ve İSDEP Yazılım Geliştirme Danışmanlığı ilanı yayımlanarak personel alımı yapılacağı açıklandı. Proje Geçici Koruma Altındaki Suriyeli Sığınmacılar ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi Kapsamında Uygulama Desteğine Yönelik Bireysel Danışmanlık Hizmetleri Alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

  • Yazılım Geliştirme Danışmanlığı (Kıdemli Olmayan) 4 Kişi alınacak,
  • Bilişim Teknolojileri Destek Personeli 2 kişi alınacak,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLEECEK?

Yazılım Geliştirme Danışmanı Alım Şartları:

Adaylardan en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmuş olmak şartı talep edilecek. Mühendislik bölümleri mezunu olmak zorundadır. Kurumsal yazılım projelerinde en az 1 yıllık deneyim sahibi olmak, Visual Studio .NET C# ve Asp.Net, konularında bilgi sahibi ve proje geliştirmiş olmak ve İlişkisel veri tabanları ile uygulama geliştirmiş, SQL bilgisi ile PL/SQL(Oracle), stored procedure ve function bilgisine sahip olmak gereklidir.

Proje Destek Personeli Alımı Şartları:

En az meslek liseleri ve/veya meslek yüksek okullarının bilgisayar, bilgi teknolojileri, bilişim ve ilgili diğer bölümlerinden mezun olmak, Kurumsal firmalarda bilişim teknolojileri teknik destek, sistem ve son kullanıcı destek pozisyonlarında (freelance ve staj programları dâhil) en az 1 yıllık deneyim sahibi olmak, 1. seviye PC donanım, kurulum, işletim sistemleri problem çözümü desteği verebilecek teknik bilgi ve tecrübesi bulunmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İŞKUR İSDEP alımları için başvuru süreci Bugün ( 13 Eylül 2021 ) itibari ile başlamış olup en geç 28 Eylül 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvuruda bulunmak isteyenler elektronik ortamda son başvuru günü saat 23:59 a kadar yapılmış olması gereklidir.

İSDEP Yazılım Geliştirme Danışmanlığı (Kıdemli Olmayan) İlanı

İSDEP Bilişim Teknolojileri Destek Personeli İlanı

Editör: TE Bilisim