Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından son dakika bir ilan geldi. Mersin çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 1 kişilik büro memuru alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlar Mersin 10. Noteri Adalet Baştürk bürosunda görevlendirilmek üzere gerçekleştirilecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Gaziantep iIlinde noter katip alımı için ilan açıklamış ve başvurular tamamlamıştı. Yeni ilan detayları ise başvuru şartı şekildedir.  Eğitim şartlarında; Üniversitelerin bilgisayar programcı ile benzeri bölümlerden mezun olmak gerekmektedir. Diğer detaylar;

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Eğitim şartlarında en az 2 yıl Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak gerekmektedir. Yaş şartlarında 22 ile 30 yaş arasında olmak isteniyor. Bay yada Bayan adaylar Büro Memur alımı başvurusu yapabileceklerdir.

Başvurular bugün itibarıyla İşkur İl müdürlüklerinden ve hizmet birimlerinden yapılabilecek 1 kişilik büro memuru alımında son başvuru tarihi 18 Ağustos 2020 tarihi olarak açıklandı.

Noter bürosunda  görev yapan noter, noter katibi, başkatip, büro memuru kadroları bulunmaktadır. Buralarda görev yapan personeller noterlik kanunda belirtilen şartlara uygun olarak sözleşme, araç alım satımı, vekalet işlemleri, noterlik kanununda belirtilen resmi işlemlerin yapılması ile görevlidirler. Bu kapsamda personellerde kendilerine verilen kanun kapsamındaki iş ve işlemleri yaparlar.

İLAN KILAVUZU

Editör: TE Bilisim