Notere büro memuru alımı başvurusu bitiyor

İŞKUR üzerinden açıklanan Gaziantep 12 Noterliğine noter katibi büro memuru alımı başvuruları geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Türkiye Noterler Birliği'ne bağlı 81 ile 900 ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren noterlerin personel kadrolarından bir tanesi de büro memurudur.  Buna göre bu kadroda görev yapan adaylar en az lise ve dengi okullardan mezun olmak şartı isteniyor. Gaziantep noterliğine yapılacak alımlarda ise adayların en az ortaöğretim lise mezunu olmaları gerekli olacak başvuru şartlarında 10 parmak klavye eğitimi alma şartı istenildi.Diğer şartlarda şu şekildedir.

BAŞVURU ŞARTLARI!

Eğitim şartı; En az ortaöğretim ve dengi okullardan mezun olmak.

Yaş şartı; 25 yaş ve altında olmak.

Askerlik şartı;  Erkek adayların askerliğini tamamlamış olması isteniyor.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. madde de girecek diye taşımaları istenmektedir.

Maaş hakları; Personeller asgari ücret düzeyinde maaş hakları bulunacaktır.

Özel şartlar; On parmak klavye eğitimi almış olmak.

İyi derecede klavye kullanabilmek, Office programlarına hakim olmak gerekmektedir.

İŞKUR ilan numarası: 00005582254 İşkur e-şube portalından giriş yapmak ve başvuru adımlarını bugün 17 Temmuz 23:59'a kadar tamamlamak gerekmektedir.

18 TEMMUZ VE 19 TEMMUZ NÖBETÇİ NOTERİ;

Türkiye Noterler Birliği tarafından yapılan düzenlemeye göre Pandemi döneminde noter uygulaması geçici olarak kaldırıldı. Yeni tip koronavirüs salgınının gelişmesine bağlı olarak yeni yapılacak duyurular ile nöbetçi Noterler yeniden başlayacaklar. Bu konuda gelişmeye aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim