Türkiye İş Kurumu aracılığı ile en az lise mezunu olan personel alım ilanları yayımlandı. Firmaların personel ihtiyaçlarını gidermek için yapılan alım ilanlarına göre eğitim düzeyinde lise, ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar arasından Büro Memuru, Güvenlik Görevlisi, Şoför, Muhasebeci pozisyonlarında toplamda 8 bin 190 alım gerçekleşecek. Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Genel büro memur alımları için Türkiye genelinde 2 bin 11 personel alımı yapılacak. Adayların başvuru şartlarında en az lise dengi öğrenim düzeyine sahip olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, 18 yaşını tamamlamış olmaları ile Office programlarını kullanabilmeleri gerekiyor.

Büro Memuru alımları için: https://goo.gl/oSyUZh

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI; 

Silahlı yada silahsız güvenlik sertifikası bulunan adaylara yönelik olarak 3 bin 133 özel güvenlik personeli alımları yapılacak. Adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekiyor. Güvenlik görevlisi alımlarda çoğu iş ilanında vardiya usulü çalışma düzenine ayak uydurabilecek adayların başvuru yapması gerekmektedir. Deneyimli yada deneyimsiz adaylar başvuru yapabileceği birçok ilan bulunmaktadır.

Özel güvenlik görevlisi alımları için: https://goo.gl/oU32A9

MUHASEBECİ ALIMLARI

Ön muhasebeci alımlarında firmalar muhasebe departmanlarında görevlendirilmek üzere tecrübeli yada tecrübesiz olan eğitim düzeyinde ise lise, ön lisans ve lisans mezunu olan adayların başvuru yapabilecekleri 1.510 personel alım ilanı yayımlandı. Alımlar devam ediyor.

Ön Muhasebeci alımlar için: https://goo.gl/NZ372w

ŞOFÖR ALIMLARI;

Yük şoförü, makam şoförü, servis şoförü yada yolcu şoförü başvurularında adayların ilgili araç kullanabilmeleri için ehliyet sahibi olmaları, aktif olarak araç kullanabilmeleri psikoteknik belgesine sahip olmaları gerekmektedir

Şoför alımlarına başvuru için: https://goo.gl/rry9mT

Türkiye genelinde yukarıda bahsedilen pozisyonlarda toplamda 8 bin 190 personel istihdamı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların linki tarayıcıdan açarak İŞKUR eşubeye giriş yapmaları özgeçmiş oluşturmaları ve son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamış olmaları gerekiyor. Ayrıca İşkur şubelerinden iş ve meslek danışmaları aracılığı ile alımlara başvuru yapılabilecek. Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim