Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile çok sayıda kamu kurumu açık pozisyonları için memur ve personel alımı ilanları yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumlarının 171 kişilik kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumlarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 171 kişilik kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor ve alım yapılan pozisyonlar nelerdir tüm detayları paylaşıyoruz.

ALIM YAPAN KURUMLAR HANGİLERİDİR?

Döğer Belediye Başkanlığı, Kılıçarslan Belediye Başkanlığı, Tınaztepe Bel Bşk Sinanpaşa, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Polisevi Müdürlüğü, Yenipazar Akçay Sol Sahil Sulama Birliği, Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığı, Çankırı Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Serenli Belediye Başkanlığı, Tcdd İşletmesi Genel Müdürlüğü, Armutlu Belediye Başkanlığı, Anamas Sulama Birliği Başkanlığı, Kepez Belediye Başkanlığı, Basın İlan Kurumu Tatil Köyü İşletme Müdürlüğü, Kumçatı Belediyesi, Saraydüzü Belediye Başkanlığı, Cemel Belediye Başkanlığı, Sırçalı Belediye Başkanlığı, Yazıkent Sulama Birliği Başkanlığı, Eleşkirt Belediye Başkanlığı, Yolkonak Belediye Başkanlığı, Taşlıçay Belediye Başkanlığı, Gazlıgöl Belediye Başkanlığı, Bartın İl Özel İdaresi, Cimitekke Belediye Başkanlığı, Bozkurt Belediyesi, Ahievran Üniversitesi, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü kurumları toplam 171 kişilik kamu personeli alımı yapacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yukarıda verilen kamu kurumları 171 kişilik kamu personeli alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre sekreter, çöpçü, bağlama sanatçısı, beden işçisi, şoför, makine bakımcısı, kepçe operatörü, çamaşırcı, çağrı merkezi personeli, elektronik su sayaç tamircisi işçisi, büro yönetim elemanı, büro memuru, beko leader, oto bakımcısı, atık toplayıcısı makine bakımcısı vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Başvuru yapacak olan adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması iş yeri türü alanını kamu olarak değiştirmesi ve ara diyerek tüm kurumları görüntülemesi başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim