Ülkemizde işsizliğin önüne geçmek için önemli çalışmaları bulunan Türkiye İş Kurumu İŞKUR iş arayanlar ile iş verenleri bir araya getirerek her sene yüz binlerce kişiye istidam fırsatı vermekte olup İşin Olsa ekibi olarak tüm büro memuru alımı ilanlarını birleştirdik.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun rağbetten dolayı sizler için büro memuru alımı ilanlarını birleştirdik. Buna göre İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları en az ilkokul mezunu bin 499 büro memuru alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı özel sektör firmalarının ilanlarına bakıldığında yurt geneli toplam en az ilkokul mezunu bin 499 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımında aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayları en az ilkokul mezunu olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, bilgisayar kullanabilir ve Microsoft Office programlarına hakim olmak, kayıt tutabilir olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu büro memuru alımı yapılıyor. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/DmjkBF linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından git yani enter tuşuna basacak olan adaylar ilgili başvuru sayfasına ulaşabilir ve İŞKUR'a giriş yaparak müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim