Ülkemizin önemli kamu kurum ve kuruluşları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu yurt geneli dört bir bölgede faaliyetlerine devam ettirmekte olan iş verenler ile iş arayanları bir araya getirerek yıl içerisinde milyonlarca istidam sağlamaktadır.

Türkiye İş Kurumunda bulunan en yoğun rağbet gören kadrolar arasında bulunan büro memuru kadrosu için bin 301 kişilik personel alımı gerçekleştirilmektedir. İşin Olsa ekibimize özellikle sosyal medya aracılığı ile büro memuru alımı kadrosu için yoğun rağbet geldiği içi sizlere bu özel ieçriği üretiyoruz. Toplamda bin 301 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile bin 301 büro memuru alımı yapılıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre alımlar özel sektör firmalarınca yapılacak olup adayların en az ilköğretim mezunu olması, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, rapor sunabilir olmak, Microsoft Office programlarından anlıyor olmak (tercihen), sorumluluk sahibi olmak gibi şartlara adayların sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile bin 301 büro memuru alımı yapılıyor. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre başvuruları yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/YYsxjT) linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.