Ülkemizin işsizliğinin azaltılması için çalışmalarını sürdüren en önemli kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Türkiye İş Kurumu iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmeye devam etmekte olup resmi internet sitesi üzerinden de farklı pozisyonlar için ilanlar yayımlamaya devam etmektedir.

İŞKUR üzerinden yayımlanan büro memuru kadrosu için tüm detaylara bakıldığında Türkiye geneli bin 258 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. İlanlar en az ilkokul mezuniyet şartı ile aranmaktadır. Peki İŞKUR aracılığı ile bin 258 büro memuru alınıyor haberinin detayları nelerdir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

BÜRO MEMURU ALIMI DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile bin 258 büro memuru alınıyor. Peki büro memuru alımı detayları nedir? Buna göre alımlar özel sektör firmaları tarafından gerçekleştirilmekte olup adayların en az ilkokul mezunu olması, tercihen bilgisayar kullanıyor ve Microsoft Office uygulamalarını biliyor olması, raporlama konusunda başarılı olması ve işini sorumluluk duyarak yapması gerekmektedir. Peki büro memuru alımına nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Büro memuru alımı ilanına müracaat etmek isteyen adaylar ne yapacak? İŞKUR aracılığı ile bin 258 büro memuru alımına başvuru yapabilmek için öncelikle (https://goo.gl/YYsxjT) adayların bu linki kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git tuşuna basarak tüm ilanları gözlemlemesi, müracaatlarını da tamamlaması gerekmektedir.