İş arayanların iş bulmasını ve işçi arayanlarında işçi bulmasını sağlayan kurum olan İŞKUR Türkiye geneli alım ilanları ve kadrolara başvuru müracaatlarını kabul ediyor. Bilindiği üzere İŞKUR'da yayımlanan ilanlara adaylar 10 günlük süre içerisinde müracaat etmesi gerekmektedir. Bu süre zarfında başvuru yapmayan adaylar diğer kadrolar için şansını deneyebilir.

Binlerce farklı sektörde yine binlerce firma İŞKUR aracılığı ile personel alımı gerçekleştirmekte ve alım ilanlarında müracaatları da bu kanal üzerinden kabul etmektedir. İŞKUR'a verilen ilanlara bakıldığında Türkiye geneli toplam 90 bine yakın personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Açık İş Sayısı: 89 BİN

NASIL BAŞVURU YAPILIR


İŞKUR'un resmi sitesine girildiğinde toplam açık işçi sayısının 89 bin olduğu görülmektedir. Bu rakam sürekli olarak güncellenmekte olan süresi dolan ilanlar düşmekte ve yeni gelen ilanlar İŞKUR'a eklenmektedir.

Binlere farklı pozisyon için İŞKUR aracılığı ile Türkiye geneli personel alımları yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve başvurular nasıl yapılır. Öncelikli olarak adayların İŞKUR müracaat merkezine giderek kendilerine uygun pozisyon için iş ihtiyacı olduklarını beyaan etmeleri ve gerekli kuruluşlara müracaat etmesi gerekmektedir. En kısa süre içerisinde aday bu şekilde iş bulabilir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPIN 

İŞKUR aracılığı ile müracaat yapmak istemeyen ya da İŞKUR'a gidemeyen adaylar yine internet üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilir.

www.iskur.gov.tr

Yukarıda verilmiş olan İŞKUR'un resmi sitesine girecek olan adaylar toplam açık pozisyonu görebilir ve istedikleri pozisyonlara başvurusunu yapabilir.