Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmekte olup yeni pozisyonları kamuoyuna duyurmaktadır. Buna göre yayımlanan ambar ve depo görevlisi kadrolarını sizler için birleştirdik.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 752 ambar / depo görevlisi alımı yapılıyor. Peki detaylar nedir? Alım ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir? İşin Olsa ekibi olarak 752 ambar ve depo görevlisi hakkında tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre 752 kişilik ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, okuma yazmayı biliyor olmak, bilgisayar biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, kayıt tutabilir olmak, raporlama konusunda başarılı olmak gibi şartlara adayların sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre 752 ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/1dckeF linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvurularını da bu link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim