Ülkemizde ki işsizliğin azaltılmasında en önemli rol oynayan kamu kurumu olarak bilinen Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör firmalarının ilanlarını da elektronik şube aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak yayımlanan hasta kabul kayıt görevlisi ve hasta danışmanı kadrolarını sizler için birleştirdik. 302 hasta kabul kayıt ve danışmanı personeli alınıyor.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile ilan yayımlanan özel sektör firmaları toplam 302 hasta kabul kayıt görevlisi ve hasta danışmanı personeli alımı yapıyor. Peki alınan pozisyonlar adaylar nasıl başvuru yapacak, aranan şartlar nelerdir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden özel sektör firmaları 178 hasta danışmanı ve 124 hasta kayıt kabul görevlisi alımı yapıyor. Buna göre adayların en az aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, iyi derece bilgisayar bilyor olmak, diksiyonu düzgün olmak, sözlü ve yazılı iletişim kabiliyeti yüksek olmak, dinamik olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmalarının 302 kişilik hasta danışmanı ve hasta kabul kayıt görevlisi kadrosuna başvuru yapacak olan adayların hasta danışmanı için https://goo.gl/Jpdgkt linkini ve hasta kabul kayıt görevlisi için https://goo.gl/PJd7ek linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını da bu linkler üzerinden İŞKUR'a kayıtları varsa yapmaları gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA