Ülkemizde işsizliğin önüne geçmek ve iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmekle yükümlü olarak bilinen Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları ve kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları gerçekleştiriyor.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun rağbetten dolayı siz adaylarımız için şoför ilanlarını birleştirdik. Buna göre üç farklı şoför pozisyonu için İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu toplam 2 bin şoför alımı yapılıyor. Peki şoför alımına ilişkin detaylar nedir, şoför alımına kimler başvuru yapabilir? Tüm bilgileri sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile 2 bin şoför alımı yapılıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, ehliyet sahibi olmak, sorumluluk sahibi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, seyahat engeli olmamak, araç kullanımında titiz olmak, alkol veya madde kullanıcısı olmamak, trafik kurallarına uyumlu olmak, sağlığı iş yapmaya elverişli olmak, psikolojisi uygun olmak, belirlenen yaş aralığında olmak, firmaya ve pozisyona göre değişen sertifikaya sahip olmak şartları aranmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile 308 kamyon şoförü, 338 yolcu taşıma şoförü ve bin 354 yük taşıma şoförü alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adayların kamyon şoförü için https://goo.gl/m7DjJD linkini, yolcu taşıma şoförü için https://goo.gl/cv2Gzr linkini veya yük taşıma şoförü için ise https://goo.gl/nijdDZ linkini kopyalayacak olan adaylar müracaatlarını ilgili linkler üzerinden gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim