Ülkemizde iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmek ile yükümlü olarak görevlerini sürdürmekte olan kamu kurumu Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ve kamu kurumlarının alım yapacağı pozisyonları resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmaktadır.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR ilanlarına adaylarımız tarafından yoğun rağbet geldiği için sizler için bu içeriği ürettik. Buna göre İŞKUR özel sektör firmaları ve kamu kurumları için toplam 113 bin personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir, adaylar müracaatlarını nasıl yapacak? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilana bakıldığında binlerce farklı pozisyon için 113 bin personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre şoför, boyacı, aşçı, hizmetli, temizlik görevlisi, beden işçisi, güvenlik görevlisi, büro memuru, ambar memuru, meslek elemanı, ambalaj işçisi, yurt yönetim personeli, öğretmen, hemşire, ebe, aktivasyon görevlisi, resepsiyon görevlisi, alakart personeli, berber, arge şefi, asansör işçisi vb. gibi aklınıza gelecek tüm pozisyonlar için alımlar yapılmaktadır. Başvuru yapabilmek için adayların en az istenen diplomaya sahip olmak şartına sahip olması gerektiği gibi yine mesleki alanda bilgili olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları ve kamu kurumları toplam 113 bin personel alımı yapıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre müracaatlar için öncelikle adayların https://goo.gl/XpASJs linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından git tuşuna basacak olan adaylar tüm pozisyonları görütüleyeceği alana girebilecek ve buradan istediği pozisyon için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim