İŞKUR tarafından açıklanna personel alım ilanları Nisan ayı içerisinde pek çok vatandaşın iş bulmasını sağlayacağından açıklanan personel alım kadroları oldukça önem taşımaktadır. Yayımlanan personel alımları için vatandaşların başvuru yapmadan önce ilk olarak genel başvuru şartlarını iyi bir şekilde okuyarak kendilerinin bu şartlara uyup uymadıklarını iyice öğrenmleri gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarına uymadıkları tespit etdilirse başvurularının geçersiz sayılacağı açıklanmıştır.

Başvuru Yapılacak Olan Kadrolar

İŞKUR tarafından açıklanmış olan kadrolar şu şekildedir; " Malatya İli Derme Sulama Birliği (3), Selevir Sulama Birliği (2), Bartın İl Özel İdaresi (4), Siirt Polis Evi (1), Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü (1), Çankırı Emniyet Müdürlüğü (1), Bahçelik Sulama Birliği (9), Giresun Öğretmenevi (4), Elazığ Emniyet Müdürlüğü (3), Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü (1), Taşköprü Sulama Birliği (10), Gürbulak Gümrük Müdürlüğü (1), Piraziz Öğretmen Evi (1)" olmak üzere toplamda 41 kamu personeli alınacaktır.

Başvuru Nasıl Yapılmaktadır?

İŞKUR üzerinden ilan olarak açılan kamu personeli alımları için yapacağınız başvurularda hangi birimi istiyorsanız İŞKUR sayfası arama butonuna başvuru yapacağınız kadroyu yazıp karşınıza çıkan sayfada yer alan başvuru ilanı üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.