İŞKUR 14 Eylül Belediye İş Başvurusu Başladı!

14 Eylül itibari ile İŞKUR üzerinden KPSS' li ve KPSS' siz 706 kişilik Belediye de çalışmak üzere memur-işçi alımı başvurusu başladı. Memur ile işçi alımı yapacak belediyeler ve şartlarına İŞKUR' un resmi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre en az ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu memur-işçi alımı yapılacak. Başvuru şartlarını sağlayan kişiler İŞKUR' un resmi sitesi üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilir.

HANGİ İLLERDE İLANLAR AÇIKLANDI;

Belediye de memur ve işçi vasfında çalışacak kişilerin başvuru yapması bekleniyor. Ankara, Aksaray, Burdur, Aydın, Kırıkkale, İzmir, Çorum, Kırşehir, Çanakkale, Bursa, Kayseri, Bartın, Konya, Muğla, Kocaeli, Manisa, Tunceli, Kırklareli, Karabük, Zonguldak, Ordu, Denizli, Antalya, İstanbul, Kastamonu, Afyonkarahisar, Sivas, Adana, Eskişehir için KPSS' li ve KPSS' siz belediyelerde çeşitli meslek dallarında çalışacak memur-işçi alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı ve ne zaman biteceği ilan detaylarında aktarılmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

KPSS' siz memur ve işçi alımı yapan belediyeler aşağıdaki linkte yer almaktadır.

  • https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

KPSS' li ve KPSS' siz memur-işçi alımı yapan belediyeler aşağıdaki linkte yer almaktadır.

  • https://www.kamupersoneli.net/m/kamu-personeli-alim-ilanlari

Başvuruları İŞKUR' un resmi sitesi üzerinden ikamet ettiğiniz yere bağlı oluşturabilirsiniz. Belediyelerin belirlediği koşulları sağlamanız doğrultusunda başvurunuz kısa sürede onaylanacaktır.

İŞİN OLSA