İLKSAN boş bulunan pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Söz konusu kurum alım ilanları için boş pozisyonları tespit etmekte ve bu pozisyonlar için İŞKUR aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Boş pozisyonlara müracaat etmek isteyen adaylar en yakın İŞKUR başvuru merkezi aracılığı ile müracaat edebilmektedir. T.C. İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN)'ın hazırladığı ve İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan yeni bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 10 büro personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki kimler başvuru yapabilecek ve başvuru tarihleri nedir?

Kimler Başvurabilir

T.C. İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN)'ın İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurmuş olduğu 10 büro personeli alım ilanına başvuracak olan adaylar da bulunması gereken nitelikler nelerdir? Kimler başvuru yapabilir?

Devlet memurlar kanununun 48 inci maddesi (A) bendinin 1, 4 ve 5 inci alt bentlerindeki şartları taşıyor olmak
Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da muaf olmuş olmak
Daha önce kamuda ya da özel sektörden ceza alarak kovulmamış olmak
Görevini yapmaya sıkıntı çıkaracak sağlık sorunu bulunmuyor olmak
KPSS'den 70 ve üzeri puan almış olmak
İktisat, İşletme, Maliye, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar T.C. İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN) tarafından aranmakta olup başvuru yapacak olan adayların www.ilksan.gov.tr sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak gerekli evraklar ile 22 Şubat 2017 tarihine kadar aşağıda ki adrese başvuru yapması gerekmektedir.

Demirkapı Sokak No:24 06340 Demirlibahçe - MAMAK / ANKARA
Editör: TE Bilisim