İŞKUR aracılığıyla artık herkes bir iş sahibi olabilecek? kendilerine iş imkanı arayıp bulamayan en az ilköğretim mezunu, en az lise mezunu olan adaylar artık anında iş sahibi olabilecekler. İŞKUR tarafından Derine hizmetler ile birlikte hiç kimse artık işsiz kalmayacak.

Artık Sizlerde İŞKUR'un hizmetlerinden yararlanabilmesi için çok kısa bir şekilde internet üzerinden iş kur.gov.tr adresine Giriş yaparak istediğiniz ve sizlere uyan iş alımlarına başvuru yapabileceksiniz.

Sadece iş işverenlere hizmet vermekle birlikte İŞKUR artık devlet tarafından aldığı destekle birlikte özellikle TCDD, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi birçok devlet kurumunda personel ihtiyacını karşılamaya başladı Siz nerede İşkur'a kayıt yaptırarak birçok kurumda açıklanan personel alımı ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR'a başvuru yapmak için Bulunduğunuz ile ait olan İŞKUR Bölge Müdürlüğü'ne giderek sizlerden istenen evrakları sunmak yeterli olacaktır. İŞKUR'a kayıtlarınızı yaptırdıktan sonra isterseniz internet üzerinden Özgeçmiş, kullanıcı bilgileri, iş ilanları ve iş başvurularınızı anında online yapabilirsiniz

Türkiye'nin en anlamlı kurumlarının personel ihtiyacını kaşılayan İŞKUR birçok işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR tarafından açıklanan personel alımı ilanına başvuruda bulunmak için hangi nitelikler gerekmekte. İŞKUR alımı ilanına dair genel bilgiler ve genel şartlar nelerdir? sizler için istenilen genel şart ve nitelikleri hangi ilde hangi pozisyonda açık ilanların olup olup olmadığını öğrenebilmek için aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.

Sizlerde açık olan pozisyonlara başvurabilmek için sizlere en uygun olan hiç tercihine seçerek başvurularınızı hemen yapabilir tercihlerinizi anında kayıt altına alabilirsiniz. Veya Özel sektör ilanlarını inceleyerek Özel Sektör ilanlarınada başvuruda bulunabilirsiniz. 

En Az İlköğretim Mezunu Personel Alım İlanları 2017

En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanları 2017

http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isarayan/kayit.aspx




 
Editör: TE Bilisim