Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarından Ladik Akdağ Sulama Birliğine sulama sistemleri montaj işçisi kadrosunda personel alınacak.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde tarımsal alanlarda sulama işlemleri için kurulan sulama birliklerinin işletimi ve idame ettirilmesi için Türkiye genelinde bulunan sulama birliği işletmelerinde eksik bulunan kadrolarda işçi alımları yapılıyor. Bu alımlar İŞKUR üzerinden kura ile yapılacak. Yeni bir ilanda 29 Ocak tarihinde duyuruldu. İŞKUR işçi alım ilanında adayların en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli görülecek. Başvurular için adayların ne zamana kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor?

SON BAŞVURU TARİHİ;

Samsun iline bağlı Ladik ilçesinde bulunan Ladik Akdağ Sulama Birliğinde 3 su kaynakları bulunuyor. Karga Göleti, Derinöz Barajı ve Ladik Göleti ile tarımsal alanların kalkınmasına önemli katkılar sağlayan birliğin sulama sistemleri montaj işçisi kadrosunda 4 işçi istihdam edilecek. Adaylar ilana 4 Şubat tarihine kadar başvuru yapabilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

ÖZEL ŞARTLAR;

İlanda istenilen özel şartlarda B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve basınçlı sulama sistemleri sertifikasına sahip olmak gerektiği belirtilmekte. Buna göre İlana başvuru yapan adaylar için noter kurası yapılacak. Kurada 4 katı kadar aday belirlenecek. Başvuru şartlarına sahip olan ve kura sonuçlarında adı bulunan adaylar için sınav yapılacak. İlana erişmek için İŞKUR açık iş ilanları sayfasından 00004813526 numaralı ilan arama yapılarak detaylar incelenebilecek. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim