İŞKUR yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bu hafta yüzlerce ilan yayımlanarak kamuya çok sayıda personel alımları yapılıyor. Bu yönde yeni ilanlar yayımlanarak kamu kurumları veya kamu kuruluşları bünyelerindeki eksikliği gidermek için personel alımı yapacak. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru tarihleri açıklanarak başvurular başladı.

YÜZLERCE PERSONEL ALIMI YAPILIYOR!

İŞKUR hafta başından itibaren yayımladığı ilana göre bünyesine çok sayıda alım yapıyor. Bu yönde alım yapacak kurumlar, Üniversiteler, Belediyeler, Emniyet İl Müdürlükleri, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Müdürlükleri personel alımı gerçekleştiriyor. Alımlar farklı pozisyonlar için yapılacak ve alım statülerinde farklıdır. Bu kapsamda bu ilanlar ile, Engelli personel, Sürekli İşçi, Eski Hükümlü işçi ve Terörle Mücadelede yaralanana şeklinde yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilanlara göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İlköğretim, Lise ( Ortaöğretim ), Ön Lisans, Lisans veya Lisans üstü eğitim almış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve 35 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

25 Mart 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilanlar kapsamında Emniyet Genel Müdürlülüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Belediyeler, üniversiteler ve Mili Savunma bakanlığı personel alımı yapacak. İlgili ilanlara İŞKUR 25 - 29 Mart 2019 İşçi Personel Alım İlanları Yayımlandı! ( MSB, MEB, EGM, DKK ve Belediye ) adlı haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.

27 Mart 2019 tarihi ile yayımlanmış olan ilanlara göre, Ortadoğu Teknik üniversitesi 3 Aşçı, 2 Temizlik Görevlisi, 3 Şoför, 2 Büro İşçisi, 3 Engelli temizlik Görevlisi ve 1 Marangoz alacak. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü 1 temizlik Görevlisi alacak. Eti maden İşletmeleri 1 Proses İşçisi alacak. Adana İl Emniyet Müdürlüğü 3 temizlik görevlisi alacak. DSİ 1 Puantör alacak. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ise 3 temizlik görevlisi alımı yapacağını ilan etti.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İŞKUR ( Türkiye İş Kurumu ) üzerinde yayımlanan ilanlara göre adaylar başvurularına ilanların yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilir ve en geç 5 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular İŞKUR resmi başvuru adresi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar ilgili ilanlara bu sayfaya giriş yaparak kurum adı ile arama yaparak ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim