Çorum İl Özel İdaresi tarafından gelmiş olan ilana göre personel alımı yapılacak.Söz konusu ilan İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. Alımlar beden İşçisi kadrosunda yapılacak olup geçici süreli alım olacaktır.

Yayımlanmış olan ilana göre personel alımları 5 aylık süre için yapılacak. Bu kapsamda adayların haftalık çalışma süreci 45 saat ve deneyim süresi 2 ay olarak belirtilmiştir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Çorum İl Özel İdaresine alım yapılacak 13 personel alımı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Emeklilik ve Malüllük Maaşı Almıyor olmak, Dodurga ve Köylerinde ikamet ediyor olmak, Dodurga Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştirme İşinde Çalışmayı Kabul etmek gibi nitelikler aranacktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını Nufüs Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı ve Çalışma talebi Dilekçesi ile Çorum İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden yapılacaktır. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapacak olup başvurular en geç 28 Ocak 2020 tarihine kadar yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim