Afyonkarahisar İl Özel İdaresi personel alımı ilanı yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre İl Özel İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 9 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar Daimi kadrolara yapılacağı bildirildi. Peki hangi kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 2 İnşaat Teknikeri,
  • 1 Makine Teknikeri,
  • 1 Elektrik Teknikeri,
  • 1 Operatör ( Bekoloder ),
  • 4 Beden İşçisi ( Çöp Toplama ),

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartları Nelerdir?

İl Özel İdaresine personel almı için adayların genel olarak " Son başvuru tarihi ile Afyonkarahisar il sınırları en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Arazide ve her iklim şartlarında çalışmayı kabul etmiş olmak ve son başvuru tarihi ile 35 yaşından gün almamış olmak" şartları aranacak.

Özel olarak ise adayların alım yapılacak tekniker alanlarından mezun olmuş olmaları Operatör alımı için MEB onaylı belge sahibi olmaları gereklidir.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

İl Özel İdaresine personel alımı başvurular ilanın yayım tarihi olan 5 Eylül 2022 tarihi ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenene belgelerle " Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü" adresine gerçekleştirilecektir. İlan hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ: https://media.iskur.gov.tr/60033/afyonkarahisar-il-ozel-idaresi-personel-a-s-09-09-2022.pdf

Editör: TE Bilisim