Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne daimi süreli işçi alımı yapılacak!

Kamu ve özel sektöre yapılacak alımların bir kısmı İŞKUR üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni açıklanan ilana göre MEB - Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne işçi daimi statüde işçi alımı yapılacak. Adayların ilgili personel alımına başvurular için 4 Mart tarihinde kadar başvuru yapabilecekler. Daimi statüdeki personel alım başvuru şartları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların MEB'e bağlı okulların temizlik işlerini yapacaklarını kabul etmeleri gerekmekte. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılacak personel istihdamında istenilen özel şartlara göre işe kabul edilen ve göreve başlayanlar 5 yıl süre geçmedikçe herhangi bir nakil talebinde bulunamayacakları belirtilmekte. Eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecekler.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü 4 kişilik daimi işçi alımı başvuruları 4 Mart tarihine kadar devam edecek.

Başvurular İŞKUR üzerinden, İŞKUR il ve ilçe hizmet birimlerinden yapılabilecek. İŞKUR üzerinden başvuru yapmak için işkur e-şube üzerinden giriş yapmak, ilan numarası olarak (00004854002) numaralı ilanı açık iş ilanları sayfasından aratarak son başvuru tarihinden önce başvuru yapmak gerekmektedir.

Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın. Ayrıca mobil uygulamalarımızı aşağıdaki linkler üzerinden indirebilesiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim