İŞKUR üzerinden İl Emniyet Müdürlüğüne personel alımı yapılacak!

İŞKUR 19 Mart tarihi itibari ile TÜrkiye genelinde 55 bin personel alımı yapılacağını duyurmuştuk. Detaylar için tıklayın

Bu alımlar özel firmalara ve kamu kurumlarına yapılmakta. Diğer yandan TYP alımları için de çok sayıda ilan açıklandı. 19 Mart TYP ilanları için tıklayın

Türkiye İş Kurumu kamu kurumlarına ve özel firmalara personel istihdamında önemli katkılar sağlıyor. Aİle, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlattığı proje kapsamında gerek firmalara ve kamu kurumlarına çok sayıda alımlar sağlanacak. Buna göre 2019 yılında 243 Bin 499 kişi işe yerleşti. 10 yılda 7,5 Milyon kişinin istihdamı sağlandı.

EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE 46 PERSONEL ALINACAK!

Kamu kurumu memur alım ilanlarından bir tanesi de İl Emniyet Müdürlükleri için duyuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü İşkur faaliyetleri kapsamında büro işçisi temizlik işçileri büro işçisi kadrolarında Kahramanmaraş iline alımlar yapacak. İlan numaralarına ve son başvuru tarihlerine aşağıdaki resimden erişebilirsiniz.

Diğer alımlarda ise Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne temizlik görevlisi kadrosunda İstanbul Emniyet Müdürlüğü ızgara ustası kadrosunda ve temizlik görevlisi kadrosunda, Konya Emniyet Müdürlüğü servis görevlisi kadrosunda, pide ustası kadrosunda, temizlik görevlisi kadrolarında alımlar yapacak. En çok alım Konya İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğüne gerçekleşecek. Adaylar başvuru şartlarını ilan numaraları ile İŞKUR üzerinden erişebiliriler.

Genel Başvuru şartlarında en az 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, istenilen tecrübe ve sertifika şartlarına sahip olmak, gerekli olan evrakları sunabilmek, özel şartları taşımak istenilmektedir.

Diğer personel alım ilanlarına erişmek için işin olsa mobil uygulaması üzerinden anında haberdar olabilirsiniz.

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim