Geçtiğimiz aylar itibariyle açıklanan şehir hastanesi projelerinin inşaa aşamaları geride kaldı ve hastaneler açılarak hizmete başladılar. Şehir hastaneleri çok sayıdaki personel kadrosu, hizmetin büyüklüğü ve teknoloji kullanım oranları ve diğer özellikleriyle ön plana çıkıyor. Şehir hastanelerine hizmet kapasitesinin tam anlamıyla yükseltilmesinin ardından da personel alım süreçleri gündeme geliyor. Bu noktada binlerce personel alım ilanı yayımlandı, bir  kısım personel alımları yapıldı. Şimdi 2 farklı şehirde olmak üzere şehir hastanelerine 9 ayrı ilan üzerinden personel alımları gerçekleştirilecektir. Yayımlanan şehir hastanesi personel alım ilanlarına sitemiz isinolsa.com üzerinden değinmeye çalışacağız.

Ankara ve Bursa' daki şehir hastanelerine personel alımları için ilanlar yayımlanmaya başladı. Bu ilanlarda farklı kadrolar üzerinden personel alımlarından bahsetmek mümkündür. Yayımlanan ilanlarda 9 farklı pozisyon üzerinden alımlar yapılacak, ilgili kadro ve kontenjan detaylarına bağlı kalınarak alımlar sağlanacaktır. Özel bir kariyer sitesi üzerinden duyurulan bu ilanlarda erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması, tecrübe sahibi olunması ve ilgili meslek şartlarına uygun olunması istenmektedir. İlanlarda dezenfeksiyon elemanı, lojistik elemanı, ön muhasebe ve insan kaynakları uzmanı, fizik tedavi uzmanı, raportör, saç ekim hemşiresi gibi kadrolar üzerinden alımlar yapılmaktadır.

Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, aşağıdaki bağlantılar üzerinden başvuru bilgilerine ulaşabilir, başvurularını yapabilirler. Başvuru yapabilmek için ilgili site üzerinden üyeliğinizi oluşturmanız ya da varolan üyeliğinize giriş yapmanız gerekmektedir. Başvurmadan önce bilgilerinizin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olunuz.

Ankara Şehir Hastanesi> https://bit.ly/2Kaccyx

Bursa Şehir Hastanesi> https://bit.ly/2Z0wduW

Editör: TE Bilisim