Tire Belediyesi için personel alım ilanı açıklandı. İŞKUR üzerinden duyurulan iki farklı personel alım ilanına göre Tire Belediyesi ve Kocaköy Belediyesi ihtiyaç bulunan kadrolarda istidam edilmek üzere farklı kadrolarda alımlar yapacak.

TECRÜBE ŞARTI OLMADAN 20 PERSONEL ALIMI;

Diyarbakır iline bağlı, Kocaköy Belediyesi ilanında adayların T.C. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, adli sicil kaydının temiz olması, kamu haklarından mahrum olmamaları, görevini yapmaya engel vücut özürünün bulunmaması, en az okur yazar düzeyinde belge sahibi olmaları, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak ve başvuru için adli sicil kaydı ile nüfus cüzdanı fotokopisi istenilecek. Adayların özel şartlarda ikametinin ilçe sınırları içerisinde olması gerekli olacak.

İlan detayları için tıklayın

4 PERSONEL ALIMI

Tire Belediyesine 4 kişilik personel alımı yapılacak. Büro işçisi ve hayvan bakıcısı kadrolarındaki alımlarda il özel idareleri ve belediyelere ve bağlı kuruluşlar bunlara bağlı olan mahalli idarelerin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin götürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesindeki şartları taşımaları gerektiği belirtildi. Tire Belediyesi ilanına son başvuruların 31 Mart tarihinde tamamlanacağı belirtildi.

İlan detayları için tıklayın

Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya siteleri üzerinden ve mıobil uygulamasından sitemizi takip edebilirsiniz.