İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi Ticaret bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İGDAŞ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 69 kişilik boş kadro ile Büro Memuru alımı yapacak. En az lise mezunu adaylar içerisinden memur personel alımı yapılacak olup KPSS şartı aranmayacaktır.

Daimi niteliğinde görev yapacak olan Büro memuru alımı için başvuru şartları ve başvuru bilgilerini paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Başvuru Şartları Nedir?

İGDAŞ 69 büro memuru alımı için adaylardan ortak olarak, Tercihen SAP programlarını Kullanabiliyor olmak, Tercihen Yabancı Dil ( İngilizce - Arapça ) biliyor olmak, Tercihen SRC4 ve Psikoteknik Belgesine sahip olmak, Tercihen Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak

Mezuniyete göre ise adaylardan;

Lise Mezunu: Lise mezunu olmak.

Ön Lisans Mezunu: Meslek Yüksekokullarında, Büro yönetimi ve sekreterlik, Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, İletişim, Lojistik, Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi uygulamaları, İşletme Yönetimi, Bilişim Teknolojileri, Bankacılık bölümlerinden mezun olmak gereklidir.

Lisans Mezunu: Üniversitelerin İktisat, İşletme, Halkla İlişkiler, İletişim, Siyasal Bilgiler, Ekonomi, Ekonometri, Kamu Yönetimi, Finans, İstatistik, Belge ve Bilgi Yönetimi, Arşivcilik, Eğitim, Eğitim İletişimi, Eğitim Bilimleri, Eğitim Programları ve Öğretim, Eğitim Ölçme ve Değerlendirme, Çalışma Ekonomisi bölümlerinden mezun olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İGDAŞ büro Memuru alımı için başvurular 4 ocak 20221 tarihi ile başlayacak olup en geç 11 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İnternet ortamında yapacaklar.

Başvuru Ekranı: http://kariyer.ibb.istanbul/