İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Gaz Dağıtım Sanayi Ticaret ( İGDAŞ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 54 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağını açıklandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış ilan için başvuru süreci ve adaylardan aranan şartlar nelerdir? Hangi alanlarda Mühendis alımı yapılacak?

Daimi Personel ( Mühendis ) Alımı Şartları Nedir?

İGDAŞ Mühendis alımına başvuru için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Esnek Çalışma saatlerine uygun olmak, 30 yaşını tamamlamamış olmak" genel şartları aranacak.

Aynı zamanda eğitim olarak, Dört yıllık eğitim veren Mühendislik fakültelerinin, Makine, Bilgisayar, Elektrik Elektronik, Çevre, İşletme, Haberleşme, Harita, Geometri, Jeodezi, Fotogrametri, Petrol, Mekatronik, İnşaat veya Jeoloji mezunu olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlan 29 Aralık 2021 tarihi ile İŞKUR'da yayımlanmış olup başvurular 30 Aralık 2021 tarihi ile başlayacaktır. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 7 Ocak 2022 tarihine kadar elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadede https://kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden başvuru yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim