İçişleri Bakanlığından duyuru geldi. Yayımlanmış olan duyuruya göre sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. Hem İçişleri Bakanlığı hemde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 14 kişilik kadro ile alım yapacağını ilan etmişti. Başvuruların 14 kasım 2019 tarihi ile son bulmasının ardından 5 gün sonra sonuçlar açıklandı. Sonuçlara göre İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre on dört (14) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

Yazılı Sınav Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığınca 24 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan Sözleşmeli Bilişim Personeli yazılı sınavına girmeye hak kazananlara ait liste ve sınav duyurusu tam metnine eklerden ulaşabilirsiniz.

Sınav Yeri: Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Çamlıca Mahallesi 122. Sokak No:4 Lalegül/Yenimahalle ANKARA

Sınav Tarihi: 24 Kasım 2019 Pazar Günü

Sınav Saati: 11:00 (Adaylar sınav salonuna saat 10:30 da alınacaktır.)

Bilişim Personeli Yazılı Sınavına Girmeye Hak Kazananlara Ait Kesin Liste

NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ:

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere; yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 8 (sekiz) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. Başvurular 16 Ekim 2019 tarihinde başlamış ve 30 Ekim 2019 tarihinde sona ermiştir. Adayların başvuru sonuçları ise 19 Kasım 2019 tarihinde açıklanmıştır.

Yazılı Sınav Ne Zaman?

Genel Müdürlük tarafından 30 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan Sözleşmeli Bilişim Personeli yazılı sınavına girmeye hak kazananlara ait liste ve sınav duyurusu tam metnine eklerden ulaşabilirsiniz.

Sınav Yeri:  T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Yemekhanesi Çamlıca Mahallesi 408. Cadde No:136 Lalegül/Yenimahalle ANKARA

Sınav Tarihi: 30 Kasım 2019 Cumartesi Günü

Sınav Saati: 10:00 (Adaylar sınav salonuna 09:30 da alınacaktır.)

Yazılı Sınava Girmeye Hak Kazananlara Ait Liste

Editör: TE Bilisim