İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır ilinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Bakanlığın subay astsubay ihtiyaçlarının giderilmesi için askeri personel alım ilanları bekleyen adayları yakından ilgilendiren açıklamalar geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır ilinde yaptığı açıklamalarda askeri personel ile güvenlik personeli alımlarından güvenlik korucusu, kadın erkek subay, astsubay alımı, uzman erbaş alımı ile ilgili bazı detayları paylaştı.

27 BİN SUBAY ASTSUBAY ALIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır ilinde yaptığı açıklamlarda; 2019 yılı askeri personel alımları kapsamında 27 bin astsubay, subay, uzman erbaş alımları yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğüne Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 8 bin çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı yapılacağı belirtildi.

MSB ASKERİ PERSONEL ALIMI;

Milli Savunma Bakanlığı Kuvvet Komutanlıklarına toplamda 3375 subay alımı yapılacak. önlisans ve lisans mezunu olarak 300 kadın 2 bin 343 kişi erkek olmak üzere kadın ve erkek askeri personeller istihdam edilecek. Bando, istihkam, bakım, muhabere, muvazzaf, maliye gibi branşlarda alımlar yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığının 2019 yılı personel alımları için yeni ilanlar bekleniyor. Bakan Süleyman Soylu'nun Diyarbakır ilinde açıkladığı ilanlar için gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Gelişmelerden ve personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir. Sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Sosyal medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Mobil uygulamalar;

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim