İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına KPSS şartı aranmadan çok sayıda personel alımları yapılacak. Başvurular için 14 Şubat 2020 tarihine kadar adaylar gerekli olan işlemleri tamamlamış olması gerekmektedir. Okul Öncesi Öğretmenli Başvuru şartları şu şekilde;

EN AZ ÖN LİSANS MEZUNU ALIMI;

Güzellik uzmanı alımlarında ise adayların saç bakımı ve güzellik hizmetleri alanlarında iki yıllık ön lisans veya lisans mezunu olmak, 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. Cilt bakımı ve güzellik uzmanlığı sertifikasına sahip olmak, daha önce makyaj teknikler ile güzellik alanlarında eğitmenlik yapmış olmak, iletişim becerileri güçlü ve güler yüzlü, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan ikamet şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

İLKÖĞRETİM MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Adayların bu alımlarda en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacaktır. Vardiyalı çalışmaya uygun olmaları, erkek adaylarına askerlik ile ilişiği olmaması, İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmesi şartları aranacaktır. Buna göre adaylar İstanbul Esenler Otogarında görevlendirilecekler.

LİSANS MEZUNU PERSONEL ALIMI

Adayların okul öncesi okul öğretmenliği bölümlerinden mezun olmaları, 2 yıl bu alanda öğretmenlik yapmış olmaları, Office programlarına hakim olmaları, erkek adayların askerliğini tamamlamış olması, ikamet şartlarını taşımaları şartları aranacaktır.

Hekim alımlarında adayların Top Fakültesinden mezun olmaları gereli olacak. İş yeri hekimi sertifikasına sahip olmaları iş sağlığı ve güvenliği alanlarında mevzuatlar hakim saha uygulamalarında aktif olarak görev alabilecek, office programlarına hakim, erkek adaylarına askerlik ile ilişiği olmaması, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvuru yapabilecekler.

İlanlara erişmek ve başvurular için: https://kariyer.ibb.istanbul/

Editör: TE Bilisim