Kamu kurumlarından Belediye Başkanlıklarına personel alımı ilanlarını aktarmaya devam ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İBB Kariyer portalı üzerinden farklı eğitim düzeyinde KPSS'siz personel alımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda İBB ilkokul ve lise mezunu eğitim düzeylerinde istihdamlar yapılacaktır.

Otobüs şoförü kadrosunda en az lise mezunu olması, e sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif olarak araç kullanabilmeleri, SRC ve psikoteknik belgesine sahip olmak, askerlik ile ilişiği olmayan, vardiyalı çalışmaya uygun olması ve İstanbul ilinde ikamet etmesi gerekmektedir. 

İBB KARİYER İLKOKUL MEZUNU PERSONEL ALIMI;

İş makinesi operatörü alımında en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların g sınıfı ve ce sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir. Src2, src4 ve psikoteknik belgesine sahip olmak, vardiyalı çalışmalarına uyum sağlayabilen adaylar başvuru yapabileceklerdir. 

Görsel iletişim uzmanı alımında ise Üniversitelerin grafik tasarım ve iletişim tasarımı bölümü mezun olmak tasarım aşamasından baskıya kadar olan süreçte 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. Sosyal medya yönetiminde tecrübeli, Adobe programlarından Potoshop, Illıstrator, Effects, Indesign ve Lightromm programlarını etkin olarak kullanabilmeleri yazım kurallarına dikkat eden, iletişim becerisi yüksek adaylar bu alandaki alımlara başvuru yapabilirler.

Muhasebe uzmanı alımında lisans mezunu olması, SMMM belgesine sahip olmak gerekmektedir. Bütçe ve raporlama uzmanı alımında ise Üniversitelerin lisans bölümü mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

SON BAŞVURU TARİHİ NEDİR? İş makinesi operatörü alımı 20 Eylül, Muhasebe uzmanı, Bütçe ve raporlama uzmanı, Görsel iletişim uzmanı 30 Eylül, otobüs şoförü için ise 13 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru işlemlerinini tamamlayabilirler.

Editör: TE Bilisim