İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına KPSS olmadan personel alımları yapılacak. Geçtiğimiz günlerde eğitim düzeyinde en az lise olan alımlar için başvurular sona erdi. Buna göre Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan adaylar için 5 farklı karodaki alımlarda 8 Ocak 2020 tarihine kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

BAŞVURULARI BİTECEK OLAN PERSONEL ALIMLARI;

İBB'nin 2020 yılında ihtiyacı bulunan kadrolardan İş analisti uzmanı kadrosunda Fakültelerin Mühendislik bölümlerinden; Bilgisayar, Endüstri, Matematik, İşletme Mühendislikleri ile Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmak, 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak, SQL kullanabilmek, office programlarına hakim olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak gerekmektedir.

Başvuruları devam eden kadrolardan bir tanesi de İş Zekası uzmanı kadrosunda olacak. Bilgisayar Mühendisliği ve İstatistik bölümlerinden mezun olup bu alanda 7 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. Microsoft SQL server Reporting service konusunda tecrübeli olmak ve diğer istenilen alanların tecrübe şartlarını taşımak gerekmektedir.

Yazılım uzmanı alımlarında en az 3 yıl iş tecrübesi aranacak. Bilgisayar Mühendisliği Yazılım Mühendisliğinden mezun olmak gerekli olacak. Proje Yönetim Uzmanı alımlarında ise iş tecrübe şartı 5 yıl olarak açıklandı. İşletme Mühendisliği Yönetim Bilişim sistemi bölümünden ve Endüstri Mühendisliğinden mezun olmak gerekmektedir.

Genel başvuru: İBB personel alımlarında genel başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular 12 Mart tarihine kadar devam edecek. Buna göre adaylar tüm kadrolar için bu kategoriden başvurularını tamamlayabilirler. Daha sonraki aşamada İBB tarafından personel ihtiyacı olduğunda değerlendirme yapılabilecek.


Başvuru detayları: https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar

Editör: TE Bilisim