İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İBB kariyer üzerinden personel alımı ilanları açıkladı. Türkiye genelindeki belediye başkanlıkları personel istihdamlarını sürdürmeye devam ediyor. Bu istihdamlardan bir tanesi İBB'den açıklandı. Başvuruları internet ortamından yapılabilecek. Nasıl başvuru yapılır?

İBB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Kariyer.ibb.istanbul adresine giriş yaprak. 1. adımda kayıt işlemlerini oluşturun. 2. adımda sisteme yeni bir öz geçmiş girişi yaparak bilgilerinizi düzenleyin. Aşağıda açıklanan kadrolardaki ilanlara erişebilir. İlan detayları bölümünde yer alan başvur butonuna tıklayıp işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Unutmayın. Daha önce hazırlayacağınız öz geçmişler için 6 ayda bir güncelleme yapın. İBB personel alımı hangi kadrolarda olacak?

KADROLAR;

Bilgi işlem personelleri kadrolarında 4 farklı kadroda alım olacak. Eurovelo Proje koordinatörü, yazılım geliştirme uzmanı, engelli kadroda yazılım geliştirme uzman yardımcısı ve genel başvuru alınacak.

Genel başvuru yapacak adaylar için herhangi bir kadro için başvurularınızı oluşturabilirsiniz. Başvuru yaptığınız alanda eleman ihtiyacı olduğunda iletişim bilgilerinizden size ulaşılarak değerlendirme sürecine alınacak ve uygun olan iş kadrosunda istihdam edilebileceksiniz.

Eurovelo proje koordinatörü alımlarında Üniversite lisans bölümü mezunu olmak, AB projelerinde en az 5 yıl tecrübeli olmak, sivil toplum kuruluşlarında bilgi ve deneyim sahibi olmak, yurt dışı organizasyonlarında fuarcılık alanında deneyimli olmak istenilmektedir. İngilizce bilgisi yazma ve konuşma becerisi olan, office programlarına hakim olan, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmayan, yurt dışı seyahat engeli olmayan adaylar başvuru yapabilirler.

Yazılım geliştirme uzman yardımcısı alımında Yazılım ve Bilgisayar mühendisliği elektrik ve elektronik mühendisliği yönetim bilişim sistemleri bölümlerinden mezun olmak gerektedir. MVC, XML, JAX WS, JAX RS, Reports, Java, HTML5, CSS3, JS, Net, ASP.NET, Android Studio ve XCode Swif, Oracle Forms programlarını kullanabilmek ve hakim olmak gerekmektedir.

Engelli kadroda yazılım geliştirme uzman yardımcısı alımlarında nesne tabanlı program geliştirme konusunda tecrübeli olmak çok katmanlı yazılım geliştirme mimarisi konusunda tecrübe sahibi olmak gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim