İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımladı. Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İSPER ( İstanbul Personel Yönetim A.Ş. ) bünyesine 38 kişilik boş kadro ile personel alımı ilanı yayımladı. Alımlar en az ilkokul mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Ayrıca yeni Mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup adaylardan aranan nitelikler ve şartları sizlerle paylaşıyoruz.

Kadro Dağılımı:

  • 28 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı,
  • 10 Hizmetli ( Kamu Kuruluşları ),

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Başvuru Şartları:

Alımlar 10 Erkek ve 18 kadın adaylar içerisinden yapılacak. En az lise mezunu olmak, Hasta ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olmak, 30 yaşını geçmemiş, gece ve gündüz vardiyasında çalışabilecek olmak gereklidir.

Hizmeti Alımı Başvuru Şartları:

En az ilkokul mezunu, Temizlik hizmetleri yapabilecek ( wc, banyo, ortak alan temizliği ), Psikolojik yönden insan ilişkilerine duyarlı, sinirlerine hakim olan stres dayanıklı vasıflarda, gece veya gündüz vardiyasına çalışabilecek olmak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPER personel alımı başvuruları 13 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 17 Kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İnternet ortamında https://kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden yapılacak.

İLANIN DETAYARI: https://media.iskur.gov.tr/50066/istanbul-pers-yon-a-s-17-11-2021.pdf

Editör: TE Bilisim