İBB personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR aracılığı Kurum DIşı ilanları üzerinde yayımanan ilan ile başvuruların Şubat ayı boyunca devam edecek olan ilan ile 40 temizlik personeli alımı yapılacak. Daimi personel alımı ilanı için adaylardan herhangi bir mezuniyet şartı da aranmayacağı açıklandı. Ayrıca İstanbul geneli bir çalışma ile hizmet veilecek Öte yandan vardiya sistemi uygulanacak.

İlan Detayları Nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Boğaziçi Yönetim bünyesinde İstabul geneli Tam Zamanlı daimi ve vardiyalı sistem ile çalışacak 40 Temizlik Personeli alımı yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuruda bulunacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Temizlik alanında deneyimi olmak, Vardiyalı sistemde çalışmayı kabul etmiş olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İBB Boğaziçi Yönetim personel alımı başvuruları için süreç ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. 2 Şubat 2022 tarihi ile başlayan başvurular en geç 28 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece İnternet'ten yapacak. Bu kapsamda aşağıdan başvuru adresine ulaşabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://kariyer.ibb.istanbul/ bağlantısındaki Genel Başvuru ilanından başvuru yapılacak.

Editör: TE Bilisim