Türkiye’de faaliyette bulunan kurumlarda biri olan HAVELSAN ekim ayı sonu itibari ile ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilanlarda farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere yazılımcı alıyor. Kurumda istihdam edilmek üzere yapılacak olan alımlarda kadrolar ve alım şartları şu şekilde yer almaktadır.

Siber Güvenlik Uzmanı

HAVALSEN tarafından yapılacak olan alımda siber güvenlik uzmanı alımı yapılacak olup bu noktada adayların Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri gibi ilgili bölümlerinden mezun,Alanında en az 3 yıl tecrübeli,İyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip,Tercihen CCNA, CCNP, CCSE vb. sertifikalarından biri veya birkaçına sahip,İletişim ağları ve TCP/IP protokolüne hakim, Firewall kurulum & yönetim, IPS, IDS, Loadbalancer ve WAF teknolojileri konularında bilgi sahibi,erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olma şartları aranmaktadır.

Sızma Testi Uzmanı

İlgili pozisyon için adayların sağlaması gereken şartlar arasında Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,Kablolu ve kablosuz ağ teknolojileri, web tabanlı uygulamalar, veri tabanları, işletim sistemleri gibi alanlarda 3 yıl aktif sızma testi deneyimi olan,Kali Linux, Nessus, Burpsuite, Netsparker, Acunetix gibi test araçlarına hâkim,Belirtilen sertifikalardan (veya benzerlerinden) en az birisine sahip;TSE Kıdemli/Sertifikalı Sızma Testi Uzmanı, CEH, OSCP, OSWE, GPEN, GWAPT, Erkek adaylar için tercihen askerliğini yapmış,İyi seviyede İngilizce bilen olma şartı aranmaktadır.

RF Tasarım Mühendisi

İlgili alım için üniversitelerin elektrik ve elektronik mühendisliğinden mezun olma, RF sistemi hakkında deneyimi olan, RF ve Mikrodalga Sistem, alt sistem, modül ve kart tasarımlarında en az 4 yıl çalışmış, iyi derecede İngilizce bilen, seyahat engeli olmama şartı aranmaktadır.

HAVELSAN tarafından yapılan alımlara ulaşmak ve online başvuru yapmak için: http://bit.ly/2ows3gL